Pasul 1: Informatii Cont

Nume complet:

Adresa de email:

Sunt de acord cu GPDR, Termenii si Conditiile, Politica Cookie, politica de retur si sunt de acord sa primesc emailuri de la Glutes Lady.

Pasul 2: Obiectivul Tau

Pasul 3: Plata

Item amount
Dynamically Updated $XX.00

   Plata este securizata.

Copyright 2022 - VGS GROUP LLC, 1309 Coffeen Avenue, Ste 1200, Sheridan, WY, United States | All Rights Reserved  

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI DE PE ACEASTA PAGINA SI DE RETURNARE A BANILOR:
1. Trebuie sa treaca minim 29 zile de la data achizitiei programului inainte de a cere banii inapoi si a beneficia de garantie. Nu se mai pot cere banii inapoi daca au trecut mai mult de 35 zile de la achizitie.
2. Clientul trebuie sa faca dovada parcurgerii tuturor materialelor din program, inclusiv a postarilor zilnice (de 3 ori pe zi) pe grupul special de WhatsApp si participarea la toate antrenamentele LIVE din ultimele 29 zile de la data cererii de returnare a banilor.
3. Clientul trebuie sa tina o evidenta clara a antrenamentelor intr-un document Google Sheet sau Google Doc, in care sa fie specificata data antrenamentului si faptul ca s-a participat si sa prezinte acest document impreuna cu cererea de returnare a banilor. Se foloseste acest tip de document deoarece se poate verifica data exacta la care a fost bifat antrenamentul ca si parcurs. Se considera antrenament parcurs, oricare antrenament realizat in saptamana in care acesta a fost postat in interiorul platformei (indiferent de ora sau data).
4. Cererea de returnare a banilor trebuie facuta pe suport@gluteslady.com dupa minim 29 zile de la achizitie si maxim 35 zile de la achizitie.
5. Daca oricare din regulile de mai sus sunt incalcate, cererea de returnare a banilor se considera nula si clientul isi pierde dreptul de a primi banii inapoi.

VGS GROUP LLC isi rezerva dreptul de a evalua cererea primita si a decide daca aceasta este valida conform termenilor garantiei (prezentati mai sus).